Referenciák

BBSpot - Hotspot rendszer referenciák
Körönd Étterem A Körönd étteremben a BBSpot rendszer 1. változata működik
Richter Gedeon NyRt. A Richter Gedeon Magyarország egyik nagy múltra visszatekintő gyógyszergyára. Ők is a BBSpot rendszert választották, amit az egyedi igényeikhez alakítottunk.
 
Mobilfejlesztési referenciák

iPhone / iPad alkalmazások:

Vállalati Social Network alkalmazás:

Ez egy kliens szoftver, ami egy új vállalati rendszerhez csatlakozik interneten keresztül. Az iOS rengetek képességét kihasználja: térkép, zene, videók, képek le/feltöltése, cégek és személyek névjegy adatai, naptár, grafikonok, térképek...

A program olyan módon készült, hogy könnyen átírható Android rendszerre (ezt a megrendelő még nem kérte)

iLandGuide - KohPhangan: Egy Thaiföldi sziget turisztikai információs programja.

Android alkalmazások:

BibOlKa: Ez egy Bibliaolvasó kalauz református vallásúaknak. A program segíti olvasni a Bibliát minden nap. Tartalmazza a teljes Károli fordítást és a Református Bibliaolvasó Kalauzt. A program meglehetősen népszerű lett és nagyon jó értékelést ért el (5*) több mint száz értékelés után is.

 

Platformfüggetlen programok (iPhone/iPad, Android, ...):

Taxi4: Taxirendelő alkalmazás a Taxi4 számára. A program platformfüggetlen webes technológiával készült, így elérhető az m.taxi4.hu-n keresztül is több mint 6-féle készülék számára.
Csillagpont:
A Csillagpont nevű református ifjúsági találkozó (fesztivál) mobiltelefonos programja. Elérhető iPhone és Android telefonokra. A PhoneGap nevű rendszerben készült webes technlógiák felhasználásával. Internetet nem igényel a használatához.


 
Honlap referenciáink

Az alábbi általunk készített weblapokra vagyunk a legbüszkébbek.

A Régens Zrt-vel közösen készített honlapjaink (programozási munkák):

A The Bat design Studio-val közösen készített weblapjaink: