Szolgáltatások

Mobilweb fejlesztés

Önnek már van honlapja és szeretné, hogy az egyre népszerűbb mobiltelefonokról vagy táblagépekről is jól működjön? Esetleg egyedi mobiltelefonosokat megcélzó szolgáltatást szeretne indítani?

Cégünk vállalja bármilyen mobiltelefonos weblap vagy webalkalmazás elkészítését. Legyen az meglévő weboldal mobilos átirata vagy egy teljesen új honlap. Mobilos weboldalaink szabványos HTML5 és CSS3 technológiát vegyíti korszerű JavaScript megoldásokkal. Az eredmény minden esetben kézreálló webes mobilalkalmazás lesz.

 
Platformfüggetlen mobilfejlesztés

Cégünk a natív iPhone/iPad és Android fejlesztések mellett vállalja platformfüggetlen okostelefon (smartphone) programok fejlesztését is. Ezeknek az előnye, hogy a natív alkalmazások fejlesztéséhez képest kicsit több munkával több (akár 6) platformon működő alkalmazást is tudunk készíteni.

Bővebben...
 
iPhone/iPad (iOS) fejlesztés

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik mobiltelefon programozás területén. Ezen belül professzionális iPhone és iPad programok fejlesztését is vállaljuk.

Bővebben...
 
Android fejlesztés

Cégünk az iPhone / iPad fejlesztéseken kívül vállal Android rendszerre történő fejlesztést is. Android programjaink gyorsak és mindenfajta készüléken jól működnek.

Bővebben...
 
Honlapkészítés, webdizájn

Cégünk vállalja új honlapok tervezését, elkészítését, programozását. Igény esetén a honlaphoz tárhelyet is biztosítunk.

A Bitbáró Kft által készített honlapok megfelelnek az internetes szabványoknak és figyelembe veszik az internetes keresők (Google, Yahoo!, Bing) által támasztott követelményeket. Így biztos lehet benne, hogy a honlapját a lehető legtöbb ember fogja majd látogatni.

 

Bővebben...
 
Rendszergazdai szolgáltatások

Vállaljuk különféle irodák rendszergazdai feladatainak ellátását, ami többek között az alábbiakból állhat, megegyezés szerint:

  • Számítógépes hálózat üzemeltetése
  • Operációs rendszerek frissítése, karbantartása
  • Problémák megoldása
  • Szerverek és kliens számítógépek távoli felügyelete, távsegítség nyújtás
  • Telefonos rendelkezésre állás
  • Szoftverek telepítése, üzemeltetése

Nagy gyakorlatunk van különféle szerverek beállításában, telepítésében és üzemeltetésében. Legyen szó Linux v. Windows sőt Mac Os X alapú rendszerekről.

Igény esetén felmérjük az önök rendszerét és javaslatot adunk a frissítésére, hatékonyabb működésére.

 
Egyedi szoftverfejlesztés

A Bitbáró Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik egyedi számítógépes programok fejlesztésében. Bármilyen ötlete, igénye van, amire egy egyedi program képes lehet választ adni, keressen bennünket!

Bővebben...
 
Ipari automatizálás

Több éves tapasztalattal rendelkezünk az ipari automatizálás területén. Specialitásunk a különböző ipari gépek összekapcsolása, és a köztük lévő kommunikáció. Az ipari automatizálás teljes skáláját le tudjuk fedni, legyen az géptervezés, PLC programozás, robottechnika...