BBSpot - Hotspot rendszer

BBSpot Hotspot RouterA BBSpot fantázianevű termékünk egy internetes hozzáférési pont (hotspot) létrehozását segítő készülék. A BBSpot alkalmas többek között ÉTTERMEK, SZÁLLODÁK, különféle RENDEZVÉNYSZERVEZŐK számára ellenőrzött WIFI (vezeték nélküli) internetszolgáltatás biztosítására, de bármilyen egyedi igényt ki tudunk szolgálni vele.

A BBSpot Hotspot rendszerre WIFI kulcs nélkül rá lehet kapcsolódni, mintha egy szabad WIFI rendszer lenne, viszont az internetet nem lehet használni addig, amig a felhasználó nem ír be egy kódot. A böngészőbe bármilyen címet beírva csak hotspot jelszókérő oldala jön be. A kód meghatározott, beállítható ideig ad joghot internetezni. Ezzel a módszerrel a vendég ingyen internetezhet (vagy fogyasztás fejében), de nem kell tartani attól, hogy az étterem közelében élők jogosulatlanul használják, netán jogszabályokba ütköző célokra.

A BBSpot rendszerben beállíthatók olyan oldalak, amik jelszó nélkül is elérhetők. Ez használható az étterem/szálloda reklámozására. A mai okostelefonok, laptopok hamar megtalálják a szabad WIFI eszközöket. Csatlakozáskor pedig elérhetik az étterem/szálloda honlapját, elolvashatják a menüt, árakat...

A BBSpot rendszerhez nem kell előfizetés külső szolgáltatásokra csak az internetre! Minden funkciót a készülék tartalmaz. A készülékre egy internetböngészővel lehet kapcsolódni (pl. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome), és egy barátságos beállító felületen lehet a kódokat generálni.

Mivel a belső szoftverét a Bitbáró Kft. készítette, így bármilyen egyedi igényhez hozzá tudjuk igazítani a rendszert. A bejelentkező képernyő kinézete hozzáigazítható az étterem/szálloda honlapjához.

Képességek, előnyök

  • Teljes értékű WIFI Access Point (AP) és Router
  • WIFI kulcs beírása nem szükséges, de minden honlap helyett egy jelszókérő oldal jön be
  • A kulcs beállítható ideig ad lehetőséget internetezésre, utána meg kell újítani
  • Böngészőben működő beállító felület (adminisztrációs felület)
  • Nem kell előfizetés külső szolgáltatásokra (az internetre igen), a készülék mindent tartalmaz, ami a működéséhez, működtetéséhez kell
  • A kulcsokat tartalmazó lap közvetlenül a böngészőből nyomtatható.